Faizsiz yatırım platformu TradePlus için 364 yenilikçi fikir

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ruşen Ahmet Albayrak, "Her zaman müşterilerimizin fikir ve önerilerini dikkate alıyor, beklenti ve isteklerine göre yeni projeler geliştiriyoruz" dedi.

Fintech ve Dijitalleşme 06.10.2023, 17:14 06.10.2023, 17:22
Faizsiz yatırım platformu TradePlus için 364 yenilikçi fikir

Kuveyt Türk’ün, müşterilerin yatırım kararı verebildiği ve birikimlerini değerlendirebildiği TradePlus mobil uygulaması için yaptığı fikir geliştirme çağrısı yoğun ilgi gördü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Kuveyt Türk, faizsiz finans ilkeleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri hizmeti sunan mobil uygulaması TradePlus için Fikrinn Platformu üzerinden yenilikçi fikir üretme çağrısında bulundu. Kullanıcılardan, TL bazlı yatırım araçlarıyla ilgili TradePlus’a değer katacak yenilikçi fikir ve önerilerin beklendiği çağrı kapsamında başvurular alındı.

TradePlus için kullanıcılar hisse senedi, yatırım fonu ve kira sertifikası gibi sermaye piyasası ürünleriyle ilgili yatırım simülasyonundan otomatik portföy yönetimine, sosyal platformlardan yapay zekâ destekli sanal yatırım danışmanlığına kadar geniş bir yelpazede inovatif fikirler üretti.

Toplamda 364 fikrin sahibinin başvuru yaptığı çağrı kapsamında belirli bir puan skalasının üzerinde yer alan 47 fikir bir sonraki aşamada, Kuveyt Türk Hazine Pazarlama Müdürlüğü’nün koordinasyonunda uzman ve yöneticilerden oluşan jürinin değerlendirmesine sunuldu.

8 fikrin finale kaldığı yarışmada, final değerlendirme komitesi dereceye giren fikirleri seçti ve kazananlar toplamda 100 bin TL ödülün sahibi oldu. Dereceye girenlere ödülleri, Kuveyt Türk Innhouse İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

'KULLANICILARIMIZDAN GELEN HER FİKİR ÇOK KIYMETLİ'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ruşen Ahmet Albayrak, her zaman müşterilerinin fikir ve önerilerini dikkate aldıklarını, beklenti ve isteklerine göre yeni projeler geliştirdiklerini bildirdi.

Bu bakış açısıyla katılım finans ilkelerine uygun tüm yatırım ürünlerini tek bir mobil uygulamada hizmete sunmak için TradePlus mobil uygulamasını hayata geçirdiklerini hatırlatan Albayrak,

'Kullanıcılarımıza doğru yatırım kararları almada ve birikimlerini verimli şekilde değerlendirmede büyük avantaj sağlayan uygulamamız için yenilikçi ve inovatif fikirleri kullanıcılarımızdan almak istedik. Kuveyt Türk Fikrinn Platformumuz üzerinden çıktığımız çağrıya almış olduğumuz 364 başvuru ve gelen fikirlerin kalitesi, ne kadar doğru bir karar aldığımızın kanıtı niteliğindedir. Gelen her bir fikrin bizim için çok kıymetli olduğunu belirtmek isterim. Fikirlerini bizimle paylaşan tüm kullanıcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.'

ifadelerini kullandı.

KUVEYT TÜRK TRADEPLUS UYGULAMASI NEDİR?

Verilen bilgiye görei TradePlus, kullanıcıların yatırım kararı vermesine yardımcı olacak şekilde teknolojik imkanlarla donatılmış bir yatırım platformu. Uygulamada sunulan yatırım ürünleri faizsiz finans ilkeleriyle uyumludur. TradePlus ile hisse senedi, yatırım fonu ve sukuk işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Kullanıcılar, ilgilendikleri yatırım enstrümanlarının fiyatını takip ederken detaylı analizini yapabiliyor ve görsel içerikle zenginleştirilmiş haberlerle piyasayı yakından takip edebiliyor.

Widget kullanarak uygulamayı açmadan dahi kullanıcılar piyasalardan haberdar olabiliyor. TradePlus kullanıcıları, hisse senedi verilerini anlık olarak ücretsiz takip edebilirken, gelişmiş grafik teknolojisi ve teknik analiz araçlarıyla yatırımlarına değer katabiliyor. İlgilendikleri firmalara özel haber ve fiyat alarmı kurarak en güncel gelişmelerden haberdar olabiliyor. Endeksler, pazarlar, emtia ve farklı piyasalara ait verileri kullanıcılar tek bir ekran üzerinden inceleyebiliyor ve portföylerini aktif olarak takip edebiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@