FutureBank, SA'da anında sanal kart çıkarılması için Paymentology ile iş birliği yapıyor

Açık bankacılık ve gömülü finans platformu FutureBank, önde gelen bir küresel kart çıkarıcı-işleyici olan Paymentology ile ortaklık kurdu. Bu iş birliği, bankalar ve fintech'ler için sorunsuz entegrasyonu kolaylaştırarak, gelişmiş kart çıkarma ve işleme teknolojisi aracılığıyla sanal kartların anında çıkarılmasına olanak tanıyor.

Fintech ve Dijitalleşme 03.01.2024, 13:31 03.01.2024, 14:16
FutureBank, SA'da anında sanal kart çıkarılması için Paymentology ile iş birliği yapıyor

Paymentology bankalara, fintech'lere ve telekomünikasyon şirketlerine çoklu bulut platformu aracılığıyla her türlü fiziksel veya sanal kartı çıkarma ve işleme teknolojisi sunarak hem paylaşılan hem de özel işleme örnekleri sunuyor. 
FutureBank bankaların, markaların ve fintech'lerin yeni bankacılık ve finansal hizmet ürünlerini temel sistemlerine entegre etmelerine ve bunları minimum maliyet ve çabayla geniş ölçekte dağıtmalarına yardımcı olan açık bir bankacılık platformu ve fintech pazar yeridir.

FutureBank şimdi de finansal hizmetler dünyasındaki kritik bir iş ihtiyacını çözmek için Paymentology ile güçlerini birleştirdi. İki şirketin işbirliği, temel eski bankacılık sistemleri tarafından kısıtlanan finans kurumları için bile sanal kartların anında verilmesini sağlayarak geleneksel bankalara büyük bir değişikliğe gerek kalmadan dijital bir avantaj ve hız sunuyor.

Bankaların ve fintech'lerin küresel çapta karşılaştığı ödeme zorluklarından biri de müşterilerine, bireylere ve işletmelere anında kartlı ödeme yapabilme kabiliyetidir. Ancak günümüzde, eski temel bankacılık sistemleri toplu ortamlarda çalışırken, modern fintech kullanım durumları ve kullanıcı yolculukları neredeyse gerçek zamanlı yanıtlar gerektiriyor.

FutureBank ve Paymentology, her iki platformun derin entegrasyonu yoluyla anında sigorta sağlayarak bu sorunu kaynağında ele alıyor ve hem sanal hem de fiziksel kartların talep üzerine hemen kullanıma hazır olmasını sağlıyor. Anında düzenleme, finans kuruluşlarının müşterilerinin ödeme kartlarını işe alım ve sipariş sırasında basmalarına veya sanal kartlar olarak anında bir cep telefonunda görüntülemelerine olanak tanıyor.

FutureBank CEO'su Sergio Barbosa, bu kombinasyonun en eski temel bankacılık altyapılarının bile modern ödeme ekosistemine katılmasını sağladığını dile getiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@