FABMISR Yeni Kahire'de yeni İslami şubesini açıyor

BAE, Mısır'ın önde gelen finans kuruluşlarından First Abu Dhabi Bank Misr (FABMISR), Yeni Kahire Beşinci Yerleşim'deki İslami şubesinin açıldığını duyurdu.

İslami Finans 15.12.2023, 15:27
FABMISR Yeni Kahire'de yeni İslami şubesini açıyor

Bankanın üst düzey yöneticileri tarafından açılan yeni şube, tasarruf hesapları, finansman seçenekleri ve varlık yönetimi hizmetleri gibi geniş bir yelpazede şeriata uygun finansal teklifler sunuyor. Bireyselleştirilmiş hizmete odaklanan şube, her ürün ve hizmetin yalnızca İslam ilkelerine uygun olmasını değil, aynı zamanda müşterilerin çeşitli finansal ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılamasını da garanti ediyor.

Açılış töreninde FABMISR Başkanı ve Genel Müdürü Mohamed Fayed, yeni İslami şubemizin hizmete girmesi, İslami bankacılık faaliyetlerimizi Mısır genelinde genişletme çabalarımızda önemli bir rol oynuyor dedi. Aynı zamanda İslami bankacılık inançlarına sadık kalmak isteyen müşteriler için geleneksel bankacılığa göre daha anlamlı bir alternatif sunarak büyüme stratejisinin önemli bir bileşenini oluşturduğunu dile getirdi.

Fayed, yeni tesisin, müşterilerin farklı gereksinimlerini karşılayacak ve bütünsel bir bankacılık deneyimi sağlayacak şekilde tasarlandığını dile getirdi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@