Kuruluşunun ilk yılında Türkiye Katılım Sigorta’dan 975 milyon TL'ye yakın prim üretimi

1 Mart 2022 yılında kurulan ve ilk poliçesini 01.01.2023 tarihinde düzenleyen Türkiye Katılım Sigorta, kuruluşunun ilk yılında toplamda 974 milyon 549 bin 572TL’lik üretim gerçekleştirdi.

İslami Finans 10.01.2024, 15:55 23.01.2024, 11:37
Kuruluşunun ilk yılında Türkiye Katılım Sigorta’dan 975 milyon TL'ye yakın prim üretimi

Türkiye’de katılım sigortacılığını  genişletme ve tabana yayma hedefiyle Türkiye Varlık Fonu tarafından kurulan ve katılım finans ekosistemindeki ilk sigorta kuruluşları olan Türkiye Katılım Sigorta ve Türkiye Katılım Hayat şirketlerinden Türkiye Katılım Sigorta, kuruluşunun ilk yılında 31.12.2023 tarihi itibariyle toplamda 974 milyon 549 bin 572 TL’lik üretim gerçekleştirdi.

“KATILIM SİGORTACILIĞININ BİLİNİRLİĞİNİ, PAZAR PAYINI VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİ ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Türkiye Katılım Sigorta Genel Müdürü Güray Çelik, şirketin kuruluşuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Katılım sigortacılığı esaslarına uygun teknik ve yatırım değerlendirme prensipleriyle yönetilen Türkiye Katılım Sigorta olarak hedefimiz, deneyimli ve dinamik ekibimizle katılımcılarımızın varlıklarını korumak ve onların gelecekleri için güvence oluşturmaktır. Vizyonumuz müşteri odaklı çözümlerimizle, katılım sigortacılığının bilinirliğini, pazar payını ve ürün çeşitliliğini artırmaktır.”


“KATILIMCILARIMIZA PAYLAŞIM ESASLI BİR DENEYİM SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Türkiye’de sigortaya ihtiyaç duyan tüm birey ve kurumlara ulaşmak ve onların değerlerini güvence altına almaya talibiz diyen Çelik, sözlerini şu ifadeler ile tamamladı;

“Geleceğe güvence sloganımızla, katılımcılarımıza etkin ve kaliteli bir hizmet vermek için tüm alt yapı çalışmalarımızı dijital platformlar üzerinden mobil olarak tasarlıyoruz. Böylece verimli ve hızlı bir şirket olarak katılımcılarımıza üst seviyede paylaşım esaslı bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.”

Şirket web sayfasına linkten ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@