Abu Dhabi Islamic Bank uluslararası para transferleri için mobil uygulamasını geliştiriyor

Bankanın havale işlemlerinin yaklaşık %95'i dijital kanallar aracılığıyla gerçekleşiyor

Küresel Ekonomi 01.09.2023, 10:15 01.09.2023, 10:15
Abu Dhabi Islamic Bank uluslararası para transferleri için mobil uygulamasını geliştiriyor

Abu Dhabi Islamic Bank (ADIB), mobil uygulamasında ve internet bankacılığında gelişmiş uluslararası transfer özelliklerini kullanıma sundu.

Bu iyileştirmeler, bankanın 2023 yılının ilk yarısında havale işlemlerinde bir önceki yıla göre %20'lik kayda değer bir artış rapor etmesiyle birlikte geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Promosyon Kodlarını kullanarak havale ödemelerinde özel indirimler sunan ilk banka olan ADIB, uygulamayı her türlü havale için tek duraklı bir çözüme dönüştürmeyi amaçlıyor.

Bu özelliği uygulamaya koyduktan sonra banka, 2.000 müşterinin daha havale göndermek için mobil uygulamayı kullandığını gözlemledi. Cüzdana havale, karta havale, anında havale olanaklarını 200'den fazla ülkeye havale göndermek için 80'den fazla para birimi ekleme gibi özelliklerin eklenmesi için çalışmalar devam ediyor.

HAVALE İŞLEMLERİNİN %95'İ DİJİTAL KANALLAR İLE GERÇEKLEŞİYOR

Bankanın havale işlemlerinin yaklaşık %95'i dijital kanallar aracılığıyla gerçekleşiyor ve bu transferlerin çoğu Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya ülkelerine yönelik oluyor. Ayrıca, Hindistan'a yapılan havaleler anında ulaşıyor veya en geç aynı gün içinde işleme alınarak müşterilerin rahatlığı ve verimliliği sağlanıyor

ADIB, kullanışlı özellikler sunarak müşterilerinin mobil uygulamadaki deneyimini sürekli olarak geliştirmeye çalışıyor.

Çeviri: Beyza Nur AVCI / Katılım Finans

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@