Albaraka Türk'ün Alneo Uygulaması "En iyi Fintech" Ödülüne Layık Görüldü

Albaraka Türk, Londra merkezli Cambridge IFA tarafından düzenlenen İslami Bireysel Bankacılık Ödülleri’nde, “Alneo” uygulaması ile “2021 Yılının En İyi İslami Fintech Ürünü” ödülüne layık görüldü.

Küresel Ekonomi 17.12.2021, 14:29 31.12.2021, 13:38
Albaraka Türk'ün Alneo Uygulaması "En iyi Fintech" Ödülüne Layık Görüldü

Albaraka Türk, Londra merkezli Cambridge IFA tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen İslami Bireysel Bankacılık Ödülleri’nde (Islamic Retail Banking Awards-IRBA) “Alneo” uygulaması ile “2021 yılının En İyi İslami Fintech Ürünü” ödülüne layık görüldü.

Albaraka Türk’ün Insha Ventures ile birlikte 2019 yılında hayata geçirdiği kolay ve hızlı ödeme platformu olan ALNEO; üye işyerlerine, geleneksel POS cihazı kullanmadan tüm kredi kartlarından, zaman- mekân bağımsız, sadece cep telefonlarını kullanarak doğrudan veya mail ve SMS gibi kanallardan ister yakından ister uzaktan ödeme alma imkânı sağlıyor. İşletmeleri kurulum, cihaz maliyeti ve teknik servis gibi birçok sorundan kurtaran bu platform aynı zamanda rekabetçi komisyon oranları ve tüm kredi kartlarına taksit imkânı ile KOBİ’lerin büyüyüp gelişmesine hizmet sunuyor. Alneo Cüzdan sahipleri, Alneo üye iş yerlerinde tüm ödemelerini karekod kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabiliyor.

“Fintech Yatırımlarımıza devam edeceğiz”

Cambridge IFA (International Financial Advisory) tarafından ödüle layık görüldüklerini ve ödülü Dubai’de gerçekleştirilen törende aldıklarını belirten Insha Ventures Genel Müdür Vekili Hasan Sami Bayansar, “2014 yılında başlattığımız inovasyon yolculuğumuzu, girişimcilikle harmanlanan kurum kültürü ve fintech yatırımları ile sürdürüyoruz. İslami Bireysel Bankacılık Ödül kategorisinde Alneo uygulamamız ile “En İyi İslami Fintech Ürünü” ödülüne layık görülmüş olmaktan ötürü son derece mutluyuz. Albaraka Türk olarak aldığımız bu ödül yaptığımız dijital yatırımların ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu ödülden aldığımız güçle, dijital yatırımlarımızı geliştirmeye ve çok daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@