TKBB ve IsDB arasında Cidde'de verimli görüşmeler

TKBB Türkiye’de katılım bankacılığının gelişimi adına yurt dışındaki paydaşları ile temaslara devam ediyor. TKBB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik ve beraberindeki heyet, program kapsamında Suudi Arabistan’da IsDB iştirakleri ile bir araya gelerek önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Küresel Ekonomi 22.03.2023, 17:27 08.05.2023, 16:23
TKBB ve IsDB arasında Cidde'de verimli görüşmeler

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) ve üye bankaları, 20-21 Mart 2022 tarihleri arasında Suudi Arabistan’a iş seyahati düzenledi.

TKBB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik ve beraberindeki heyet, ziyaret programının ikinci günü, Islamic Development Bank (IsDB) Başkan Yardımcısı Dr. Zamir Iqbal ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Ardından Islamic Corporation for Insurance of Investments and Export Credits (ICIEC) CEO’su Oussama Kaissi ve beraberinde heyet ile görüşüldü. Son toplantı ise, Islamic Development Bank Institute (IsDBI) Baş İslami Finans Uzmanı Yahya Rehman ve heyeti ile yapıldı.

KALKINMA, YATIRIM, SOSYAL FİNANS ALANLARINDA İŞ BİRLİĞİ

IsDB bünyesinde yer alan kurum görüşmelerinde organizasyonlardaki gelişmeler ve ICD, ITFC, IsDB Economic Empowerment ve ISFD, ICIEC ve IsDBI kurumları ile TKBB ve üye bankaları arasında kalkınma, yatırım, araştırma, kapasite geliştirme, finansman, teknik destek ve sosyal finans konularında ortak iş birliği alanları kapsamlı bir şekilde değerlendirilerek Türkiye ve IsDB grubu arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına verimli bir program gerçekleşti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@