TKBB ve Suudi yetkililerden önemli toplantı

Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu’nda Suudi ve Türk iş dünyası temsilcileri arasında 3 ticari iş birliği anlaşması imzalandı. Bunun yanında iki ülkeden çok sayıda şirket de karşılıklı yatırım yapma kararı aldı. TKBB ve Suudi yetkililer arasında da iş birliğinin gelişmesi adına verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Küresel Ekonomi 21.03.2023, 09:58 08.05.2023, 16:24
TKBB ve Suudi yetkililerden önemli toplantı

Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Suudi mevkidaşı Bakan Dr. Majid Bin Abdullah Al-Qasabi, Suudi Odalar Federasyonu Başkanı Hassan bin Mujib Al-Huwaizi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, iş dünyası temsilcileri, Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreter Vekili İsmail Vural ve beraberindeki heyetin katılımıyla 19 Mart 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlendi.

TKBB ve SUUDİ YETKİLİLER ARASINDA TOPLANTI

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Vekili İsmail Vural ve beraberindeki heyet, Suudi Odalar Konseyi (Council of Saudi Chambers -CSC) Genel Sekreter Vekili Hussain Alabdulkader ve heyeti ile Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu’nda bir araya gelerek mevcut ilişkiler ve olası iş birliklerinin geliştirmek için toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@