Albaraka Türk, Çocuklara Kodlama Eğitimi Veriyor

Albaraka Türk’ün AlbarakaTech iş birliği ile banka çalışanlarının çocukları için hayata geçirdiği “Çocuklarımıza Kodlama Öğretiyoruz!” projesinde eğitimlere başlanıldı.

Bölgesel Ekonomi 11.03.2022, 12:42
Albaraka Türk, Çocuklara Kodlama Eğitimi Veriyor

Albaraka Türk Katılım Bankası, Eğitim ve Kariyer Yönetimi Müdürlüğü öncülüğünde AlbarakaTech iş birliği ile tüm banka çalışanlarının çocukları için kodlama eğitimleri projesi başlattı. 

Albaraka Türk’ün tüm kadrosu ile bir aile olduğunun vurgulandığı “Çocuklarımıza Kodlama Öğretiyoruz!” projesi ile başvuruda bulunan banka çalışanlarının ortaokul çağındaki çocuklarına kodlama eğitimi veriliyor. 

Haftada 1 saat olmak üzere 12 hafta boyunca devam edecek eğitimin saatleri ise çocukların okul planlarına uygun hale getirildi. Eğitimde, hafta içi akşam grupları ve hafta sonu grupları olmak üzere 8 farklı kodlama sınıfı bulunuyor. 

Albaraka Türk, projenin çalışanlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanması ve farklı yaş grupları için de talep edilmesinden dolayı, diğer yaş aralıkları için de projenin genişletilmesinin planlandığını duyurdu. 


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@