TKBB'nin Yeni Başkanı Osman Çelik Oldu

Türkiye Katılım Bankaları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Vakıf Katılım Genel Müdürlüğü koltuğundaki değişime bağlı olarak Osman Çelik getirildi.

İslami Finans 31.03.2022, 10:23
TKBB'nin Yeni Başkanı Osman Çelik Oldu

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nde (TKBB) görev değişimi yaşandı. Vakıf Katılım Genel Müdürlüğü koltuğuna getirilen Osman Çelik, bu değişime bağlı olarak TKBB'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yapılan açıklamaya göre, TKBB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Vakıf Katılım Genel Müdürlüğü görevlerini İkram Göktaş'tan devralan Osman Çelik; bankacılık sektörünün dinamik, gelişen bir kısmı olan katılım bankalarının, performansıyla ülkemizde önemli bir yer elde ettiğini belirterek, "Sayın Göktaş'a sektöre vermiş olduğu katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aldığım bayrağı, üyemiz olan altı katılım finans kuruluşuyla ileri taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğim" dedi.

Ekim 2018 tarihinden itibaren Vakıf Katılım'da Yönetim Kurulu Üyeliği ve Denetim Komitesi Başkanlığı görevini ifa eden Çelik, 25 Mart 2022 itibarıyla da Kurumun Genel Müdürlüğüne atandı. Vakıf Katılım'ın bir önceki Genel Müdürü İkram Göktaş'ın ise Kurumun Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edeceği açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@