Geleceğin veri odaklı iş modellerini kurguluyoruz

Türkiye Yüzyılı’ vizyonunda yer alan sürdürülebilirlik, dijitalleşme, üretim, kalkınma ve istikrar başlıklarının bankacılık sektörüyle direkt ilgili olduğunu görmekteyiz.

Dergi 19.07.2023, 16:45
Geleceğin veri odaklı iş modellerini kurguluyoruz

Gerçek ekonomiye temas ederek üretimi, yatırımı ve ihracatı destekleyen katılım finans kurumlarına olan ilgi ve alakanın her geçen yıl artarak devam ettiğine şahitlik ediyoruz. Halkımızın katılım finansa gösterdiği teveccüh ile birlikte katılım finansın, Türkiye’nin ikinci yüzyılında üstleneceği etki ve sorumlulukların farkında olarak milletimize hizmet edeceğini biliyoruz.

Ülkemizde katılım finans ekosistemi her yıl gelişirken, katılım finansın öncüsü Kuveyt Türk olarak biz de dijital dönüşüme liderlik etmeyi, tüm süreçlerimizde müşteri deneyimini odağımıza almayı ve sürdürülebilir ve sağlam büyümeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda 2025 stratejimizi müşteri, dijital ve finansal sağlık olmak üzere üç ana başlık altında birleştirdik.

Dijital odağımızla birlikte teknolojik trendleri takip ederek operasyonel verimliliği artırmak, dijital ürün yelpazemizi genişleterek dijital yeteneklerimizi güçlendirmek, API entegrasyonları ve servis bankacılığı iş modelleri ile yeni nesil bankacılıkta sektörde öncü olmak gibi alt stratejiler üzerinde çalışıyoruz. Müşterilerimize benzersiz dijital deneyimler yaşatmak için yatırımlara devam ederek teknolojik çözümlerimizi daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Finansal başarılarımızı devam ettirmek için stratejimizi sürdürülebilir kârlı büyüme odağıyla şekillendiriyoruz.

Bu doğrultuda, müşterilerimizi tüm faaliyetlerimizin ana odağına almaya devam ediyoruz. Müşteri tabanımızı genişletip, müşterilerimizin bankamız ile olan ilişkilerini derinleştirerek daha çok müşteriyle daha yakından tanışmayı arzuluyoruz. 2025 yılına ulaştığımızda en iyi müşteri deneyimini 10 milyon müşterimize sunmayı hedefliyoruz.

Ufuk Uyan
Kuveyt Türk Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@