Syntonym 390 Bin Dolar Yatırım Aldı

Albaraka Garaj Hızlandırma Programı'nın 2020 mezunlarından olan Syntonym, 390 bin dolar yatırım aldı.

Haberler 17.08.2021, 10:02 02.09.2021, 10:43
Syntonym 390 Bin Dolar Yatırım Aldı

Albaraka Garaj Hızlandırma Programı'nın 2020 mezunlarından olan ve "Sentetik Veri Anonimleştirme" teknolojisini geliştiren Syntonym, tohum yatırım turunda 390 bin dolar yatırım aldı. Geliştirilen teknoloji, başta otonom araçlar ile akıllı şehir teknolojilerinin gelişimi için oldukça önemli olan görsel veri toplama ve işleme süreçlerinin, kişisel verilerinin korunmasına ilişkin regülasyonlara uyumlu ve bireylerin kişisel gizlilik (privacy) beklentilerini karşılayacak şekilde işletilmesini sağlıyor. 

Kurucular Batuhan Özcan ve Emre Çavunt'un liderliğindeki Syntonym ekibi, geçtiğimiz yıl İTÜ Arı Teknokent'in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından düzenlenen Big Bang Start-up Challenge sahnesinde en çok destek alan girişim olmuştu. Türk Telekom'un girişim hızlandırma programı PILOT'un ve Albaraka Garaj Hızlandırma Programı'nın 2020 mezunlarından olan Syntonym, geçtiğimiz hafta da "Ulaşım Çözümleri" kategorisinde Mercedes-Benz StartUP 2021 yarışmasının büyük ödülüne hak kazandı.

Bu yatırım turuyla ilgili olarak Albaraka Genel Merkezi'nde imza töreni gerçekleştirildi. Törene, Albaraka Portföy Yönetim Kurulu Başkanı ve Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, Albaraka Portföy Genel Müdürü Emin Özer, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu, TT Ventures Yöneticileri Muhammed Özhan - Salim Yılmaz, Lima Ventures yöneticileri Ahmet Argun - Tolga Ekren ile ONX Capital Yöneticisi Onur Canlıtepe katıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@