Albaraka Garaj 18 Girişime Ev Sahipliği Yapacak 

Albaraka Türk bünyesinde yer alan ve girişimcilerin yenilikçi ürün ve hizmetlerini destekleyen hızlandırma programı “Albaraka Garaj” için beşinci sezon başvuruları sona erdi.

Bölgesel Ekonomi 10.08.2021, 14:00 02.09.2021, 10:34
Albaraka Garaj 18 Girişime Ev Sahipliği Yapacak 

Albaraka Türk bünyesinde yer alan “Albaraka Garaj” için beşinci sezon başvuruları sona erdi. Yüzlerce başvuru arasından seçilen 18 girişim, ön hızlandırma programında, mentorluk seansları ve eğitimler alacak. 

Seçilen 18 girişim; Kidolog, Hamurlabs, VVorksite Vision, Wastespresso, Champs, Sensemore, Modimu, Koytola, Foster Insight, Ovinot, Remotify, Mercens, PediApp, SorGuru, LeadPort, AbilityPool, lnvolwe, Wonderkids olurken, girişimciler ön hızlandırmada geçirilecek 2 ayın ardından gerçekleşecek üst yönetim sunumuna hazırlanacak ve burada yapılacak elemenin ardından 6 ay sürecek hızlandırma programına başlayabilecekler. 

18 GİRİŞİME EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Bugüne kadar Albaraka Garaj ile 85 girişimi desteklediklerinin altını çizen Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Bu yıl çok farklı alanlardan birçok girişime Albaraka Garaj'da yer verdik. İnanıyorum ki seçilen bu girişimler, Garaj'ın tüm imkanlarından yararlanarak hem start-up'larını geliştirecek hem de ekosistemimize ciddi katkılar sağlayacak" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@