Çı̇ftçı̇lerı̇mı̇zı̇n İhtı̇yaçlarına Avantajlı Çözümler Sunuyoruz

Dergi 16.01.2023, 11:41 16.01.2023, 11:47
Çı̇ftçı̇lerı̇mı̇zı̇n İhtı̇yaçlarına Avantajlı Çözümler Sunuyoruz

Kuveyt Türk olarak, çiftçilerimize ve tarım sektörüne yönelik özel ürün ve hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

12 aya kadar ödemesiz dönem imkânı sunan Tohum Kart, çiftçilere ve esnaflara Uzaktan Görüntülü Görüşme ile Hesap Açma hizmeti, aidatsız Cebim POS, Tarım Makina alımları için Leasing, ELÜS Finansmanı, Teda- rikçi Finansmanı gibi tarım sektörüne yönelik ürün ve hizmetlerimizle çiftçilerin ihtiyacı olabilecek ve onların işlerini kolaylaştıracak şekilde birçok konuda avantajlı çözümler sunuyoruz.

Üreticilere özel Tohum Kart ile tarımsal faaliyetlerde ihtiyaç duyulan akaryakıt, gübre, zirai ilaç, tarımsal ekipman, tohum, fide gibi harcamaları finanse ediyor ve ödemeleri hasat dönemine kadar öteliyoruz.

Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) alım satımına da aracılık ediyor, ELÜS Teminatlı Finansman ile çiftçilerin sahip olduğu elektronik ürün senetlerini teminata alarak fi-nansman ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz.

Kendi bünyemizde yaptığımız Leasing sayesinde çiftçiler, tarım makine ve ekipman alımlarında KDV avantajından faydalanabiliyor.

Tedarikçi Finansmanı ise tedarikçi konumunda olan çift- çilerin, sattıkları ürünlerin bedelini vadeyi beklemeden peşin olarak hemen alabilmesini sağlıyor.

Abdurrahman Delipoyraz

Kuveyt Türk Kobi Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@