Dünya Standartlarında Sürdürülebilir Dijital Deneyimler

Dergi 31.01.2022, 13:55 03.03.2022, 14:43
Dünya Standartlarında Sürdürülebilir Dijital Deneyimler

Müşteri alışkanlıkları pandemi etkisi ile birlikte çok hızlı değişmektedir. Dijital dünyada bu çok daha fazla hissedilmektedir. Yeni kelimesi çok hızlı es- kimektedir. Hatta ambalajını açarken eskiyen ürünlerle artık çok sık karşılaşmaktayız. Bu değişime ve çağın getirdiği ihtiyaçlara hızlı cevap verebilmek adına güçlü teknik altyapı, Ar-Ge ve inovasyon her geçen gün önem kazanmaktadır. Geleneksel işlem yöntemleri yerini daha hızlı ve güvenli dijital çözümlere bırakmaktadır.

Ziraat Katılım olarak katılım finans sistemine her zaman ve her yerden erişilebilen, dünya standartlarında sür- dürülebilir dijital deneyimler sunmayı hedeflemekteyiz. Müşteri ihtiyaçları ve banka beklentileri doğrultusunda; yeni dijital ürün, servis ve kanalların oluşturulması, kârlı ve verimli yeni teknoloji entegrasyonlarının gerçekleştirilmesi stratejilerimiz arasındadır. Bu kapsamda bireysel, perakende ve KOBİ segment müşterilerimiz öncelikli olmak üzere dijital dönüşüm için kısa, orta ve uzun vade planlarımızı uygulamaya almış bulunmaktayız.

Dijital kanallarımızda etkinliğimizi arttırmak üzere ileri analitik çalışmaları, ürün başvuruları ve ödeme uygulamaları ile dış servis entegrasyonlarını adım adım gerçekleştirmekteyiz. Açık bankacılık iş modelimiz ile hem finansal teknoloji şirketleriyle iş birliği yapacak hem de bankacılık servislerimizi sunduğumuz platformları artıracağız. Müşterilerimizin tüm hesaplarına ve finansal verilerine tek bir ara yüzden ulaşmasına olanak sağlayacak sistemlerle entegrasyon kurmak dijital amaçlarımız arasında yer almaktadır. Bu minvalde bir adım olarak uzaktan müşteri edinimi projesi ile biyometrik doğrulama yöntemlerini kullanarak müşterimiz olmak isteyen herkese görüntülü görüşme ile hesap açabilmelerini sağlamaktayız. Önümüzdeki süreçte müşterilerimizin şubelerimize gitmesine gerek kalmadan birçok hizmeti Katılım Mobil üzerinden uçtan uca almasını sağlayacağız.
 

Ziraat Katılım Pazarlama Yönetimi Grup Başkanı - Mustafa Kürşad Çetin

İçeriği Katılım Finans 29. sayısında görüntüleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@