En İyi Çalışan Deneyimini Tasarlamaya Odaklanıyoruz

Dergi 15.06.2022, 14:33 16.06.2022, 11:22
En İyi Çalışan Deneyimini Tasarlamaya Odaklanıyoruz

Kuveyt Türk olarak, kurulduğumuz günden bu yana 33 yıldır müşteri memnuniyetinin, çalışan memnuniyetinin doğal bir sonucu olduğuna inanıyor, insan kaynakları politikalarımızı bu anlayış doğrultusunda şekillendiriyoruz. Çalışanlarımızın fikirlerini özgürce ifade ettikleri, karar sistemlerine dâhil oldukları ve çalışırken güven duydukları bir ortam oluşturmak adına özgün uygulamalar geliştiriyoruz.

Her bir çalışanımızın gelişimi ve kariyer hedeflerine büyük önem veriyor, onlar için en iyi çalışan deneyimini ve yolculuğunu tasarlamaya odaklanıyoruz. İşveren markası “İyi ki” şemsiyesi altında uygulanan, Ferah Çalışma Modeli, Gelişim Mutfağı, Önce Çalışan Meclisi gibi birçok insan kaynakları uygulamasını hayata geçirdik. Örneğin; Gelişim Mutfağı projesiyle finans sektöründe bir ilke imza atarak çalışanların mevcut işlerinde derinleşmesini ve geleceğe donanımlı şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz. Departmanlar arası rotasyon, geçici görevlendirmeler, iş başı eğitimler gibi uygulamaları deneyimleyebiliyorlar.

Unvan ve terfi baskılarından uzak İkili Kariyer Yapısı ise çalışanlarımızın kendi gelişim yolculuklarına odaklanarak farklı kariyer rotaları çizebilmelerine imkân veriyor. Ödüllü Management Trainee, Tech Talent ve D3 Programları ile de geleceğin yöneticilerini yetiştirmeye devam ediyoruz. Oluşturduğumuz özel iş yeri kültürümüz sayesinde, insan kaynakları alanında en saygın organizasyonlardan biri olan Great Place to Work Enstitüsü Türkiye tarafından son beş yıldır Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yer alıyoruz.

Geçtiğimiz yıl ise ilk sıradan Avrupa’nın En İyi İşvereni seçildik. Çalışanlarımızın memnuniyetini ve gelişimini odağımıza alan yaklaşımlar sergilemeye, özgün uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz.

Semih Sel

Kuveyt Türk İnsan Kaynakları ve Eğitim Grup Müdürü

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@