Yeni ve Farklı Kariyer Fırsatları Sunmaya Çalışıyoruz

Dergi 15.06.2022, 14:30 16.06.2022, 11:20
Yeni ve Farklı Kariyer Fırsatları Sunmaya Çalışıyoruz

Ülkemizin en genç ve yenilikçi Katılım Bankası olarak 2019 yılında yeniden faaliyete geçen Emlak Katılım Bankası olarak 95 yıllık köklü geçmişten aldığımız güçle hem bankacılık finans alanında deneyimli çalışanlara hem de üniversiteden yeni mezun gençlerimize hedeflerindeki kariyer fırsatlarını sunmaktayız. Bu çerçevede; tüm çalışanlarımızın hedefledikleri kariyer yolculuklarında yanlarında olarak, yetkinliklerine göre eğitimlerle destekleyerek, yeni ve farklı kariyer fırsatları sunmaya çalışıyoruz.

Çalışanlarımızın; kişisel gelişimlerini, teknik yetkinlikler kazanmalarını ve kariyer gelişimleri için farklı görevlere hazır olmalarını ilgili eğitimler ve programlar ile destekliyoruz. Bankamızda oluşan kariyer fırsatlarına hazır olunması adına; Satış Okulu, Operasyon Okulu, Yönetici Gelişim Okulu, Liderlik Okulu, Kariyere Başlangıç Eğitimleri, Kurumsal Performans Eğitimleri, Yetkinlik Gelişim Eğitimleri başlıklarında eğitim ve gelişim programlarını her çalışanımıza sunuyoruz. Birçok eğitimi, “e-akademi” ve “e-mobil” altyapıları ile 7/24 erişime açık hâle getirmiş bulunmaktayız. Ayrıca, Udemy ve Pluralsight platformları ile Bilgi Teknolojileri alanındaki çalışanlarımızın teknik bilgi ve donanımlarını hızlı ve etkin bir şekilde üst seviyelere çıkarma imkânı sunmaktayız. Bilgi Teknolojileri alanında küresel ölçekte yaşanan yeni gelişmelere bağlı olarak, bu alandaki çalışanlarımızın kariyer yönetimi süreçlerini farklılaştırıyor ve günümüzün ihtiyaçlarına daha etkin cevap verecek metotlarla yeniden kurguluyoruz.

Henüz 3’üncü yılını yeni dolduran bir banka olmamıza rağmen şube müdürü atamalarımızın yarısını kendi çalışanlarımızdan gerçekleştirerek çalışanlarımızın kariyer yolunda ilerlemelerine sağladığımız katkının mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni şubelerimizde de şube müdürlerinin tamamını kendi çalışanlarımız arasından tercih ederek çalışanlarımızın kariyer yolunda en güçlü destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Uğur Kara

Emlak Katılım İnsan Kaynakları ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@