Al Baraka Islamic Bank yapay zeka destekli chatbot'u kullanıma sundu

Al Baraka Islamic Bank (AIB), bankanın dijital dönüşüm yolculuğunda çığır açan ChatGPT tarafından desteklenen çok dilli yapay zeka chatbotunun lansmanını kısa bir süre önce duyurdu.

İslami Finans 30.10.2023, 15:57 30.10.2023, 16:14
Al Baraka Islamic Bank yapay zeka destekli chatbot'u kullanıma sundu

Banka müşteri deneyimi yolculuğunu sürekli olarak geliştirme taahhüdüne bağlı kaldığı için yapay zeka destekli chatbot, kişisel müşteri etkileşimlerinde devrim yaratmayı hedefliyor.

Öte yandan yapay zeka destekli chatbot, chatbot hizmetlerine 7/24 erişilebilirlik ile bir dizi hizmette kesintisiz ve verimli destek sağlayacağını bildiriyor. 

ÖNEMLİ KİLOMETRE TAŞI

Al Baraka Islamic Bank Dijitalleşme ve Kart Merkezi Başkanı Eyad Alabbasi şunları söyledi:

"Yapay zeka destekli chatbotumuz dijitalleşme çabalarımızda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. ChatGPT tarafından desteklenen bu son teknoloji, değerli müşterilerimize benzersiz hizmet ve kolaylık sağlama konusundaki kararlılığımızı destekliyor. Bu yeniliğin yalnızca müşteri etkileşimlerini kolaylaştırmakla kalmayacağına, aynı zamanda bankacılık sektörü için yeni bir standart oluşturacağına inanıyoruz."

Şu anda AIB müşterileri, Al Baraka Islamic Bank'ın web sitesi ve resmi Instagram hesabı aracılığıyla yapay zeka destekli chatbot'un yumuşak versiyonuyla etkileşime girebiliyor.

Çeviri: Beyza Nur AVCI / Katılım Finans

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@